Klimatkompenserat

Produkter under varumärket givemore® klimatkompenseras till 100 % genom trädplantering

Vi har en stor utmaning framför oss – genom att välja produkter från givemore® gör ni ett aktivt val att bidra på vägen mot ett hållbart samhälle – detta samtidigt som ni stärker er miljöprofil!

När vi och våra leverantörer tillverkar, trycker och transporterar produkter orsakas utsläpp av växthusgaser som bidrar till att klimatet på jorden förändras.

Växthusgaser = koldioxid, metan, lustgas, vattenånga

För samtliga produkter i denna mapp har vi valt att i detalj beräkna utsläppen av växthusgaser. Detta för att vi skall kunna klimatkompensera för de växthusgaser vi orsakar samtidigt som du som kund skall kunna göra ett mer miljömedvetet val. Resultaten presenteras i enheten koldioxidekvivalenter (CO2e) och vi har försökt att på en rimlig nivå göra uppskattningar och beräkningar som ska ge ett så rättvisande resultat som möjligt.

CO2e = alla växthusgasutsläpp omräknade till koldioxid

Genom att välja givemore® vet du att den totala klimatpåverkan era giveaways orsakar klimatkompenseras till 100%. Klimatkompensering sker i projekt för återplantering av träd som är certifierade genom Plan Vivo. Förutom klimatnytta bidrar klimatkompensationen till mervärden i form av ökad biologisk mångfald och förbättrad inkomst för småbrukare.

Klimatkompensation = att kompensera för växthusgasutsläpp

Att räkna på växthusgasutsläpp är komplext och exakta värden är nästan omöjliga att få fram. Beroende på var råmaterialet är hämtat, hur transporterna har skett och vilken typ av energi som använts för att tillverka en produkt så kan man få väldigt varierande resultat för en och samma produkt. I våra beräkningar har påverkan beräknats från utvinning av råmaterial. Generella värden för olika material och processer har använts.

Vad innebär detta för mig som inköpare av profilreklam?
Samtliga produkter i denna mapp är klimatkompenserade till 100% genom trädplantering. Allt från råvara, produktion till transport till er adress någonstans i Sverige. Genom att välja givemore® framför andra leverantörer eller direktimportörer gör du och er organisation ett aktivt val för vårt klimat.
SORTERING:

Cablefriend Jojo

Pris från 9,40 kr/styck
Minsta antal: 250 st

Cablefriend Kabelsnurra

Pris från 7,40 kr/styck
Minsta antal: 250 st

CableStrap

Pris från 17,80 kr/styck
Minsta antal: 250 st

Klimatkompenserade nyckelband med eget tryck

Pris från 8,20 kr/styck
Minsta antal: 250 st

Klimatkompenserade Reflexhangers

Pris från 8,40 kr/styck
Minsta antal: 250 st

Kondom VitaSafe

Pris från 9,20 kr/styck
Minsta antal: 100 st

Logotops

Minitool skruvmejselset

Pris från 15,20 kr/styck
Minsta antal: 100 st

Nyckelringspussel

Pris från 11,10 kr/styck
Minsta antal: 100 st

Smörkniv i bokträ

Pris från 9,10 kr/styck
Minsta antal: 250 st

Travelfriend Bagagetag

Pris från 17 kr/styck
Minsta antal: 250 st
hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.