Nya kampanjer

Hösten är här, nya produkter, fina färger utomhus. Ökande priser på nästan allt, utom TUPP reklams sortiment. Tvärt om, vissa produkter har till och med sänkt pris.

Det som alla trodde skulle öka var priset på reklamgodis, men så blev det inte. Alltså samma bra priser som tidigare. Kan det bli bättre?

Inleder hösten med tre kampanjer.

Reflexväst, en billig livförsäkring för kunder, personal och övriga. Vår reflexväst är CE-certifierad enligt EN471, som är den högsta reflexstandarden.

Just nu går den att beställa redan ifrån 25 st med logotryck. Mer information finns här

Pennor!. Bra och snygga pennor behövs alltid. Så därför är det extra roligt att presentera en snygg silverfärgad penna med färgade detaljer i fyra olika färger, som både finns som kulspetspenna, Svenskt Arkiv-certifierat bläck, gelbläck och stiftpenna. Beställ gärna flera modeller, en uppsättning schabloner räcker! Mer information här

Godis! Aktivera flera sinnen hos mottagaren, både syn, känsel och smak! Våra FreshCards innehåller 50 st sockerfria mintpastiller och är förpackade i en platt plastask i mycket tåligt material och har samma storlek som ett kreditkort. Perfekt för bland annat brevutskick, utdelning på mässor, bilaga till offerter och fakturor m.m. Mer information finns här

Miljövänliga isskrapor Svensktillverkade isskrapor av björkfanér med inkluderat logotryck i upp till fyra färger. Kan det bli bättre? Klicka för mer information

Och, självklart har du 5% rabatt även på dessa produkter!

Kan hösten börja bättre?

Välkommen att höra av dig!

Bästa hälsningar,
David Eriksson
david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.