Kalla fakta!

Med tanke på gårdagens (söndag 1/2) Kalla Fakta om hur fjärdrar tas ifrån levande fåglar, har vi idag kontrollerat och haft samtal med våra leverantörer, som precis som vi tar avstånd från all form av djurplågeri!
För att förhindra att tillverkningen av våra produkter involverar att fjädrar tas från levande fåglar, måste våra leverantörer skriva under att mycket omfattande avtal. När du handlar ifrån TUPP reklam kan du vara helt säker på att vi tar hänsyn till vår gemensamma omvärld.

Avtalen innefattar inte bara fjädrar, utan all form av missgynsamhet när våra produkter framställs, allt ifrån arbetsmiljö, barnarbete etc. Våra produkter är schysst framställda under bra förhållanden, även på fabrikerna i Asien (där vi har svensk personal ifrån våra trading-partners på plats).

Stora delar av vårt sortiment kommer också ifrån Europa, där reglerna är betydligt bättre än i fjärran. Självklart sker också kontroller på de fabrikerna.

Så när du handlar produkter ifrån TUPP reklam, var aldrig rädd att de framställts under förhållanden som inte är acceptabla. Vi är också anslutna till samtliga COC-avtal på marknaden (code of conduct). På elektronik betalar vi självklart svenska miljöavgifter. Produkterna är certifierade, våra textilier är ÖKO-tek-certifierade etc.

Tveka inte att kontakta mig för mer information!

Bästa hälsningar,
David Eriksson
david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.