Nya produkter och finansoro

Under februari pågår en uppdatering av sortimentet. En hel del nya produkter tillkommer, vilket är otroligt glädjande. Redan nu kan vi erbjuda Post-It, av 100% återvunnet papper, med fyrfärgstryck! Finns under rubriken "Block" i högerspalten. Mer nyheter kommer att synas lite här och var i webbkatalogen under månaden.
Vi ser också optimistiskt på finansoron och framtiden, och höjer därför inte våra priser rakt över. Vissa produkter är vi tvungen att marginallt justera, men glädjande nog kan vi också sänka priset på en del produkter. Om det är ett riktigt beslut eller inte visar sig senare under året. Men jag hoppas att du som kund tycker det låter riktigt bra!

Det är viktigt för Er att fortsätta synas!
Jag har full förstående att budgeten för marknadsföring kanske krympt inför året. Vilket är synd, min tanke är att det är viktigt att synas även när det råder oro, för läget kommer att vända, och inte ska man då varit osynlig.

Har man ändå drabbats av minskad budget så är reklampennan oslagbar. En bra reklampenna byter ägare ofta, och påminner om Er varje dag.

Andra tips på prisvärda produkter? Hör gärna av er så hjälper jag till att hitta bra produkter till Er!

Bästa hälsningar,
David Eriksson
david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.