Inflyttningserbjudanden!

Äntligen! Som alltid vid en flytt, gärna en 110 mil sådan, så är det något som strular. En vecka senare än planerat så är allt på plats och bredband och e-post fungerar som det ska.
Som en liten inflyttningspresent erbjuder jag 10% rabatt på alla produkter som har artikelnummer som börjar på 21-xxx. Det är en mängd olika pennor, visitkortsfodral och konferensmappar. De finns inte sorterade i egna kategorier, så surfa gärna runt (eller fuska, gå in på produktsidan, och skriv 21- i sökrutan).

Vill också presentera en nyhet, äntligen har vi vattensäkra sadelöverdrag i nylon, i regnbågens alla färger, som passar utmärkt för Er logga och budskap. Beställ gärna nu, så fraktar vi hem dem med båt, vilket påverkar priset i rätt riktning för er! Läs mer här.

Tveka inte att höra av Er vid frågor om erbjudandet, sadelskydden, eller andra produkter i sortimentet!

Bästa hälsningar,
David Eriksson
david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.