Inga höjda priser

Idagsläget är det fritt fall gällande den svenska kronan, som gör att vi har en historiskt hög eurokurs och en dollar som gått upp med 50% sedan i augusti.
Många av våra branschkollegor, och även våra grossister höjer sina priser. TUPP reklam fortsätter gå emot strömmen. Även om det här gör att våra marginaler påverkas, så väljer vi att inte höja några priser.

Jag hoppas och tror, att våra kunder uppskattar det här, och kommer vara oss trogna även när finansoron vänder, och på så vis kommer vår satsning gällande oförändrade priser att löna sig.

Det enda segment som tyvärr påverkas av dollarkursen är elektronik som offereras, i huvudsak USB-minnen.

Glöm inte heller bort att vi har 10% rabatt på alla produkter som har artikelnummer som börjar på 21-xxx. Också helt unikt i branschen, att vi inte höjer priserna, utan dessutom kör en extra stor rabatt på delar av sortimentet.

Varmt välkomna till TUPP reklam! - Vi sticker ut!

Bästa hälsningar,
David Eriksson
david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.