Varför reklam-, profil- och presentartiklar?Ett segment som växer för varje år som går....

Användningsområdena är många, endast fantasin sätter gränser. Ett reklamförråd bör alltid finnas, spontana kundbesök, lokala idrottsföreningen som frågar efter priser, medarbetare eller praktikanter som behöver uppmuntran, studiebesök osv.

Många företag använder också reklamprodukter internt, exempelvis pennor med tryck i kontorsförrådet, muggar med tryck i fikarummet och profilerade USB-minnen i det dagliga arbetet.

Utöver reklamförrådet tas också prylar fram till,

DR
Här används ofta produkterna som premier vid utskick, exempel för att öka försäljningen, öka trafiken till webbplatsen, till butiken, eller öka svarsfrekvensen på utskick.

Mässor
Profilkläder till personalen och presentreklam till besökarna, som en effektiv påminnare om Er! En godisskål på mässdisken kan förbättra Er image otroligt.

Sponsring
Logotyp- och budskapsförsedda kläder och presentartiklar är en mycket vanlig ingrediens i sponsringsavtal.

Event
Profilkläder bärs ofta av delaktiga i eventet, och det är vanligt att man har kläder och presentreklam till försäljning för att besökarna skall få med sig ett trevligt minne därifrån.

Givetvis är detta bara några få exempel, möjligheterna är obegränsade, men har en sak gemensamt. De är uppskattade!

Vi förgyller gärna din omgivning med profilkläder, reklamartiklar och liknande. Vi ser inga begränsningar i vad det kan vara. Känns det rätt? Bra. Stärks ditt varumärke? Perfekt. Upplever dina kunder och anställda ett mervärde. Härligt!

Varmt välkommen till TUPP reklam
Läs mer:
- Tips för en skarpare profil! »
- USB-minnen, en rundtur... »
- Värdet av en gåva! »

hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.