Omnämnd i branschtidningen

I vår branschtidning PRomotion, nr 3/2009, som kom ut här före midsommar är TUPP reklam nämnd i ledarspalten.
Flera signaler om att handla profil- och promotionprodukter via nätet ökar. Ett litet lönsamt företag, som drivs av en ung entreprenör har till och med "fräckheten" att skriva på hemsidan: "Vi har kanske ett litet annorlunda sätt att jobba, vi har inte telefonförsäljare, vi ringer inte upp och stressar fram ett köp".

Det strider mot gängse sätt att driva handel i branschen. Eller är det så att slutkunden nu alltmer tillhör den unga generationen som ser nätet som en utmärkt plats att göra inköp ifrån. Det gäller då att ingjuta förtroende redan på hemsidan och upprätta kommunikation med sina kunder via nyhetsbrev med matnyttigt innehåll. Nya tider ger nya affärsmöjligheter"


Det känns riktigt roligt att arbetssättet som är baserat till 99% på nätet är uppskattat och börjar uppmärksammas även inom de egna leden. Förutom att vi finns tillgängliga dygnet runt så är det också ekonomiskt och miljövänligt. Inga dyra kataloger som ska skickas ut, vilket spar både papper och miljön, men även tryck- och portokostnader, som gör att vi kan hålla bättre priser på produkterna, vilket kommer dig som kund tillgodo.

Den största fördelen är dock att webbkatalogen alltid är aktuell med de allra senaste produkterna. Endast ett knapptryck bort. Och e-posten är alltid öppen, och besvaras så fort som möjligt, vardag som helgdag, dagtid, eller nattid. På dina villkor!

Varmt välkommen till ett företag för framtiden - redan idag!

Bästa hälsningar,
David Eriksson
david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.