Det är sommar!

Hur otroligt det än låter så är det 2 juni redan! Det känns som det inte alls var länge sedan snöskyffeln ställdes in i förrådet!

Än så länge finns det möjlighet för dig att passa på att fylla på förrådet med det som behövs under sommaren!

Många av TUPP reklams fabriker, grossister och tryckerier kommer under sommaren, främst några veckor i juli och första veckan i augusti ha sommarstängt, varav utbudet är lite begränsat tidsvis - men tveka aldrig att fråga, vissa produkter kommer gå att leverera hela sommaren!

Jag själv stannar i Sverige hela sommaren, och läser min e-post dagligen! Hade funderingar på en tripp till Island och Färöarna, men med tanke på vad som hänt senaste månaderna vågar jag mig inte på det, dit kanske jag kommer, men frågan är om vulkanen passande nog kommer hindra mig att komma hem... Men nästa år...Med en önskan om en riktigt trevlig sommar - och semester,
David Eriksson
david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.