Vi har iPhone 4-skal!

Äntligen kan du får skalet till iPhone (både 3 och 4) med egen logga eller annat tryck!

I en mängd bottenfärger trycker vi din logga eller budskap. Vi kan också digitaltrycka med exempelvis färgbilder och liknande.

Vi har också ett iPhone resekit med de vanligaste kontakterna så du kan ladda din telefon var du än befinner dig!

Och som inte det var nog har vi en liten minihögtalare, lilla Burger Speaker som passar utmärkt på stranden, på skrivbordet eller på resan.

Våra iPhone-tillbehör hittar du i följande mapp. Där finns också ett vattensäkert fodral som passar både iPhone och andra mobiltelefoner, din MP3-spelare m.m.

Varmt välkommen att begära offerter på dessa produkter!

Vi har också en liten putsduk som fäster alldeles utmärkt på baksidan av iPhone, och som du enkelt lossas för att putsa skärmen, och sedan fäster på baksidan igen. Ingen tejp eller annat kladd, utan helt i mikrofiber och silikon. Den hittar du i vår mapp för mikrofiberprodukter. Där finns också en smart mikrofiberpåse där du kan förvara din mobiltelefon eller dina glasögon, och samtidigt använda påsen för att torka av skärmen eller glasögonen.

Bästa hälsningar,
David Eriksson
david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.