Ny hemsida, nya produkter, nya artikelnummer...


Efter en periods intensivt arbete kan vi nu presentera en ny och aktuell webbkatalog! Vi har framställt denna i samarbete med Stereo Communication.

Hösten har kommit och så även alla höst- och vinterprodukter. Vi har en spännande årstid framför oss. Visa dina kunder och medarbetare omtanke, en reflex och en isskrapa bör alla ha tillhands!

En annan present med mycket omtanke bakom är en brandvarnare! Vi går emot en tid då levande ljus är väldigt populärt i våra hem. Utan brandvarnare är risken väldigt stor att man inte hinner ut om olyckan är framme. Framförallt om man sover, röken väcker inte, tvärt om, den söver! Vår resebrandvarnare är perfekt, den är portabel.

Ni har väl också sett vår kampanj? 5% rabatt på hela ordern, eller 2 biobiljetter. Beställ för minst 2.000 kronor innan den 1 november, så kan du och en vän krypa ner i biostolarna i vinter.

Varmt välkommen till höst- och vintersäsongen 05/06,
och varmt välkomna till TUPP reklam!


Hälsar, David Eriksson, kundansvarig.
david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.