Värdet av en gåva!

Ingenting för dig närmare...

Komplettering av reklamkampanjer med PR-produkter kommer drastiskt att öka effekten. Människor gillar presenter mer än vad vi inser. Studier visar att mer än 70% av målgruppen uppskattar att få en reklamprodukt och använder den dagligen. Över 60% av mottagarna gillar företag och annonsörer som skickar med användbara presenter.

Fråga oss hur ditt företag kan komma närmare dina kunder.

En seriös leverantör ger mervärde och trygghet.

I vår tid är certifiering av produkter mycket viktigt. Varje produkt måste ha ett giltigt EU certifikat som visar att den lever upp till EU direktiven för säkerhet och miljö. Nya certifikat registreras varje dag. Vi håller koll och ser till att du inte köper produkter som inte innehar rätt certifieringar.


El-kretsen har funnit sedan 2001 och bildades av näringslivet för att omhänderta elektronik om satts på marknaden. El-kretsens uppgift är att hjälpa producenter att uppfylla sitt lagstadgade producentansvar genom att erbjuda ett rikstäckande insamlingssystem.


REPA är näringslivet lösning på producentansvaret för förpackningar av plast, metall, papper/kartong och wellpapp. REPAs uppgift är att erbjuda alla företag tillgång till det rikstäckande återvinningssystemet för förpackningar. Genom att betala förpackningsavgifter till REPA fullgör företagen de krav som ställs på dem i förpackningsförordningen (SFS 2006:1273)

TUPP reklam är anslutet till REPA och El-Kretsen. Vi betalar avgifter och tar därmed vårt producentansvar för återvinning av förpackningar och elektronik.

Välj trygghet före prisdumpade produkter. Fråga oss!
hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.