Sommaren är här!

Solglasögon är en mycket populär sommarpresent!På solglasögon trycker vi er logo på skalmen på en eller båda sidor.

Att tänka på vid beställning av solglasögon med tryck är att tryckytan normalt är ganska låg, men desto längre. Därför passar oftast avlånga logotyper eller texter bäst på solglasögon.

Alla våra solglasögon har UV400-skydd och är CE-godkända!

Att köpa ett par mörka solglasögon utan tillräckligt UV-skydd kan faktiskt skada dina ögon mer än om du varit utan. Om glasögonen är mörka så kommer pupillen att öka i storlek för att släppa in mer ljus. Om solglasögonen då inte har tillräckligt UV-filter så blir skadorna på ögat ännu större än utan glasögonen. Det är därför väldigt viktigt att se till att de solglasögon du bär har ett fullgott UV-skydd.

Ett par effektiva solglasögon ska filtrera bort både A och B-strålar. Ett par solglasögon som har s.k. UV400 skydd innebär att de filtrerar bort alla UV-strålar med en våglängd upp till 400 nanometer. Detta innefattar både UV-A och UV-B.

Vi har samlat ett urval av sommarprodukter på denna länk.

Med ett par solglasögon ifrån TUPP reklam är du och dina kunder redo för sol och lata sommardagar!

Utrusta också dina kunder med en riktig fästingplockare - just nu kampanjpris, finns på ovanstående länk. 10 års garanti och svensktillverkad.

Bästa hälsningar
David Eriksson
david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.