Snart så är det jul!


Ska försöka få in det mesta av julsortimentet under veckan. Jag har dock fått några småglimtar, på godisfronten kommer det bli en hel del produkter, trenden med "matlådor" verkar stå sig, en hel del knivar och lite smidesprodukter.

Vi har redan nu en hel del julklappsartiklar, de flesta finns under kategorin "Presentartiklar". En tidlös julklapp är handdukar med brodyr, eller kanske en klocka? Vi har lite över 120 modeller att välja bland, alla med hög garanti.

Jag kommer att fylla på webbkatalogen med produkter vart efter som, så är det något Ni inte hittar, tveka inte att kontakta mig. För Er som vet att Ni är sugna på "ätbara" julklappar, skicka iväg ett mail till julkatalog@tuppreklam.se så skickar vi vår julkatalog med mestadels ätbara produkter.

Min vecka innehåller några möten, min vattengympa och såklart se till att alla Era produkter blir rätt framtagna och når Er i god tid!

Med hopp om en riktigt trevlig vecka!
eder David Eriksson, kundansvarig, david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.