Syset - en omtänksam gåva!

Alla, förr eller senare, kommer ha behov av en nål och tråd, vårt syetu innehåller det som behövs, och mottagaren kommer med tacksamhet att minnas er logga/budskap som är tryckt på etuiet, för den kanske är en räddare i nöden...För mig var det ett drygt halvår sedan, på hotell långt hemifrån. Vet inte varför jag skulle bocka mig ner, men resultatet blev två separata byxben!

Hur skulle det här gå? Om några timmar skulle jag på lunch. Hade jag nål och tråd i väskan? Nej. Hade receptionen något att låna ut? Tyvärr inte. Det jag hade i bilen var silvertejp, och som ordspråket heter, nöden har ingen lag. Försökte så gott det gick att tejpa ihop mina byxor på insidan så att så lite som möjligt skulle synas.

Jag tror jag lyckades, eller så vågade ingen påtala det. Men hur som helst. Hade jag haft ett litet syetui i väskan skulle jag inte glömt bort det företag som gett mig det, och som givetvis hade tryckt sin logga på etuiet. Det måste vara ett företag som tänker på sina kunder hade min spontana tanke varit.

Nu när det börjar bli semestrar och folk reser hemifrån, kanske ett enkelt sykit med er logga skulle vara den perfekta give-awayen?

Även billiga småprodukter uppskattas!
Titta gärna på vårt sortiment av sykit på denna länk.hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.