Dags för reflexer!

Nu har de flesta av oss börjat återvända till ett liv där varken solglasögon eller badkläder behövs.

Istället börjar det skymma om kvällarna.

De flesta olyckor där gående blir påkörda händer när det är mörkt. Det beror ofta på att de som är ute och går inte har reflexer.

Reflexerna gör mest nytta om de sitter långt ner på armar eller ben. Då rör de sig mycket när man går och man blir lättare att se.

Tänk på att du syns sämre när det regnar eller snöar!
Då behövs reflexer även om det är ljust ute. Många använder reflexer bara på hösten och vintern men reflexer behövs året runt. Kvällarna kan vara mörka på både våren och sommaren. Och hur bra syns man en regnig eller dimmig sommareftermiddag?

Efter några år slutar en reflex att fungera. Den får repor och blir sliten och då måste den bytas ut.

Vi har reflexer av olika format, material och färger, allt för att Ni skall hitta en reflex som passar Er bäst! Alla våra reflexer har dock gemensamt att de är godkända i både svenska och europeiska tester med högt ställda krav. Vi tummar inte på kvalitén och säkerheten.

Vårt utbud av reflexer hittar du om du klickar på denna länk.


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.