Kortlek och silikonarmband

Vi har precis slutit avtal med en kortleksfabrik.

Och våra silikonarmband ökar och ökar i popularitet!

En kortlek med de klassiska svenska figurerna, med Ert eget tryck på ryggen. En uppskattad present. Läs mer under reklamartilar - kortlekar

Vi säljer originalet! Våra silikonarmband har blivit en enorm succé, företag, föreningar, organisationer beställer, Ni har väl också beställt? Gör det annars. Exempel på vad man kan trycka/prägla på sitt band: budskap, slogans, webb-adress, eller bara Er logotyp. Vi tillverkar banden efter Er beställning vilket betyder att Ni får själva välja vilken PMS-färg som bandet ska ha. Läs mer under reklamartilar - silikonband.

Frosten och kylan börjar ge sig till känna runt om i Sverige. Och kvällarna blir mörkare och mörkare, nu är det ett ytterst lämpligt tillfälle att beställa reflexer och isskrapor! Det kommer Era kunder och medarbetare att uppskatta!

Ha en fortsatt trevlig vecka, och välkommen med Era funderingar. Min mail är alltid öppen!

Bästa hälsningar, David Eriksson, david@tuppreklam.se
hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.