Klädeskollektion i fairtrade-certifierad och ekologiskt odlad bomullTUPP reklam AB är stolta att vara en bland de första i branschen att lansera en hel klädeskollektion i fairtrade-certifierad och ekologiskt odlad bomull - CottoVer.


Cottover är en kollektion med särskilt stort fokus på hållbarhet då:

- All bomull är ekologiskt odlad,

- All bomull är Fairtrade-certifierad,

- All polyester är tillverkad av återvunnet material,

- Hela produktionskedjan, från bomullsodling till färdigt plagg, är GOTS-certifierad (Global Organic Textile Standard) och följer därmed deras krav för miljö och sociala villkor i produktionen. Alla plagg är därför GOTS-märkta,

- Hela produktionskedjan är i samma anda också anpassad efter Svanens miljö- och kvalitetskrav för produktion av textilier. Alla plagg är därmed Svanen-märkta.

Idag finns det ett mycket begränsat utbud av certifierade och miljömärkta kläder på marknaden. Det rör sig ofta om små kollektioner, i ett mindre antal färger och till ett väsentligt högre pris än motsvarande konventionella produkter. Cottover blir ett unikt och konkurrenskraftigt alternativ då:

- Kollektionen är bred och består av totalt 10 modeller där majoriteten finns i både dam-, herr- och barnstorlekar, vilket tillsammans ger 22 produkter,

- Kollektionen har ett brett färgspektra med upp till 12 olika färger,

- Produkterna håller en prisbild som i relation till sin höga kvalitet bara är marginellt högre än konventionella produkter tack vare stor volym och stor produktion,

- Kollektionen lever upp till hårda kvalitetskrav för att maximera plaggens livslängd.

Bläddra i vår speciella webbkatalog och se sortimentet och läs mer om kollektionen.

Kontakta oss gärna för offerter, samtliga plagg går utmärkt att märka både med tryck och brodyr, vilket vi självklart gör med färger och material som är snälla mot naturen. Märkningen sker i på västkusten här i Sverige.

Välkommen!

david@tuppreklam.sehej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.