TUPP reklam stödjer Rosa Bandet

Vi på TUPP reklam har under Bröstcancergalan skänkt 10.000 kronor till Cancerfonden och bröstcancerforskningen. Vi utmanar samtidigt våra kollegor runt om i landet att göra samma sak!
Precis likaså som förra året stödjer TUPP reklam Cancerfonden och Rosa Bandet-kampanjen.

- För oss är det här en oerhört viktig fråga, det handlar ju om människor i vår närhet. Cancer är en fruktansvärd sjukdom, och givetvis skall forskningen fortsätta för att komma åt denna sjukdom!

Något helt annat, den 20 oktober presenterades "Årets promotionprodukt". Vi på TUPP reklam är extra stolta, den vinnande produkten är en produkt som vi redan har i vårt sortiment! Diskduken, eller disktrasan som den kallas i mina hemtrakter. Visst är det svårt att tänka sig en bättre reklamplats? Läs mer .

På andra plats kom ytterliggare en av de produkter vi tillhandahåller. Träningsgolfbollen Birdie Ball. En perfekt present nu inför "lågsäsongen" på golfbanorna. Med en Birdie Ball kan den egna trädgården förvandlas till en driving range. Birdie Ball utnämndes till "Årets Golfprodukt" av PGA (professional golf association). Läs mer

Jag fortsätter att tjata om reflexer och brandvarnare. Två produkter som kan vara skillnad mellan liv och död nu under den kommande årstiden. En isskrapa att ha i bilen är också en oerhört tacksam give away!

Ha en fortsatt skön vecka! Och kom ihåg, jag är bara ett mail borta,
hälsar David Eriksson, david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.