Original

Vi hjälper er alltid att göra ordning ert tryck till våra produkter, och självklart gör vi det gratis!

Det här är i och för sig ingen nyhet, vi har alltid hjälpt till att göra ordning era original gratis, men eftersom många företag i branschen börjat ta betalt per timme för detta arbete vill vi gärna berätta att vi går emot strömmen - vi gör det gratis i samband med beställning.

Tänk på att ett tryck aldrig blir bättre än originalet, ju bättre underlag, desto bättre förutsättningar för ett bra resultat.

Vi vill helst ha vektoriserade filer som slutar på exempelvis .eps och .ai.
Bilder som är anpassade för webben som t.ex. .jpg och .gif blir inte bra i tryck. Är det de enda format ni har så gör vi allt vi kan för att göra om det till ett tryckdugligt original (och självklart helt gratis). Den vektoriserade versionen av er logotype sparas hos oss och kan användas igen vid framtida order.

På de allra flesta produkter trycks loggan med PMS-färger. En referensguide hur färgerna ser ut hittar du på denna länk.

Har du att välja mellan tryck och gravyr kan man med enkla ord beskriva valet på följande vis:

Är det ni vill trycka väldigt detaljerat, välj då tryck, av erfarenhet så blir märkningen betydligt bättre med de moderna tryckmetoderna vid detaljrika motiv.

Har ni däremot inte ett så fullt detaljrikt motiv är gravyr ett helt klart alternativ.
Hur mycket man än förespråkar tryck så känns gravyren mer "exklusivt".

Vi hjälper naturligtvis till att göra i ordning ert original för att bli så optimalt som möjligt i tryck. Men... vi ser gärna att vi får bra underlag ifrån er.

Ju fler färger som är inblandade ju större krav ställs på underlaget.


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.