Leverans- och försäljningsvillkor

Det ska vara så enkelt som möjligt att handla hos oss, och därför har vi en väldigt kort villkorstext. Precis så som det ska vara. Dessa leveransbestämmelser gäller såvida inte annat skriftligen avtalats.

Inrikes frakt och svensk moms tillkommer på alla priser. Ingen expeditions- eller fakturaavgift.

Vi reserverar oss för prisändringar på grund av oss ej kontrollerbara omständigheter, t ex valutakursförändringar.

Betalningsvillkor: 10-30 dagar netto efter godkänd kreditprövning.
Vid utebliven betalning debiteras lagstadgad påminnelseavgift samt dröjsmålsränta. Vi förbehåller oss rätten att leverera mot postförskott/förskott. Samtliga varor tillhör TUPP reklam AB tills dess att full betalning skett.

Tänk på att ett tryck aldrig blir bättre än originalet, ju bättre underlag, desto bättre förutsättningar för ett bra resultat.

Inga tilläggskostnader om ni inte kontaktas först.

Du får alltid ett digitalt korrektur på alla produkter som ska förses med tryck via e-post. Korrektur måste godkännas för att produktion ska starta. Godkänt korrektur gäller. Ändringar därefter debiteras. Avbokning efter godkänt korrektur debiteras till 100%.

På levererade varor tillämpas ingen ångerrätt. Skulle märkningen eller produkten vara fel gäller naturligtvis vanlig reklamationsrätt på sju arbetsdagar ifrån mottagande på synbara fel, och 30 dagar på fel som upptäcks senare. Leverans sker till företagsadresser. Finns det inte personal på plats dagligen är det viktigt att detta anges vid beställningen.

På elektronikprodukter finns oftast en annan garanti, och den informationen lämnas tillsammans med offerten.

Kom ihåg att genast anmäla en emballageskada till chauffören.

På grund av snabba tryckmaskiner tillämpas leverans på +/- 15%. Vi fakturerar det antal som levererats.

Har ni en deadline då ni måste ha leveransen som senast? Kom ihåg att informera oss om det så vi kan ha manuell bevakning på beställningen.

Vi reserverar oss för tryckfel, utgående artiklar och slutförsäljning.

Eventuella tvister avgörs av tingsrätten i Umeå och med tillämpning av svensk lagstiftning.


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.