Reklamförrådet, några tips

Många hör av sig och frågar vad som är brukligt att ha hemma i reklamförrådet, eller att ha med på mässan...

Om vi börjar med reklamförrådet på kontoret.

De allra flesta företagen har tagit fram någon slags reklambläckpenna. Jobbar ni mycket med konferenser och möten kanske även en reklamstiftpenna skulle passa.

Nu när den nya tekniken kommit så börjar USB-minnet mer och mer ingå i "bassortimentet". Vi har ett stort antal högkvalitativa minnen att välja bland.

En nyckelring brukar även finnas i de flesta reklamförråd. Nyckelringen kan vara utrustad med LED-lampa, kapsylöppnare, kundvagnspollett eller kanske en fickkniv.

Ett litet lager karameller eller kolor med eget tryck brukar också finnas. Perfekt att bjuda på i receptionen/väntrummet eller skicka med i offerter och liknande.

Säljer ni redovisningstjänster så kanske någon av våra miniräknare passar, på ett gym eller träningshallen så passar våra sportflaskor in.

Till vintersäsongen har många företag beställt stjärtlappar med eget tryck, en pryl som verkligen sticker ut. Till sommaren hör t-shirts, frisbees och liknande produkter.

Om vi sedan går till mässan

Våra vattenflaskor med svenskt mineralvatten har blivit en enorm succé! En utställare som bjuder på vatten är en efterlängtad oas bland mässbesökarna, och med er egen etikett på flaskan så blir det ett visitkort laddat med många positiva tankar.

Karameller, kolor, tablettaskar, klubbor, ja, allt i godisväg är väldigt populärt.

Varför inte dela ut ett USB-minne med företagspresentation eller bildspel etc. istället för att dela ut kataloger. USB-minnet fortsätter att göra reklam för er varje gång det används, eftersom vi naturligtvis även trycker er logga på minnet.

Pennor, nyckelringar och andra småsaker lockar ofta in besökaren till just er monter! Eller varför inte redan när ni skickar ut inbjudningskort till era kunder locka med någon pryl... "Kom in till oss i monter A 03:03 och lämna ditt visitkort så får du en...” ja, endast fantasin sätter begränsningar!

Kontakta oss gärna så jobbar vi tillsammans fram ett utbud som passar just er.


Vi på TUPP reklam har lång erfarenhet av produktmedia som är det nya samlingsnamnet för företagsreklam med tryck, såsom profilprodukter, reklamartiklar, presentreklam, give-aways och reklamgodis.

TUPP reklam startades 2002 och drivs fortfarande av grundaren David Eriksson. Under dessa år har branschen utvecklats snabbt och vår erfarenhet ingår när du anlitar oss.

Vårt stora sortiment av reklamprodukter hittar du om du klickar här.


Gillade du den här artikeln får du gärna dela den!


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.