Vårt CSR-arbete

Vi som ligger bakom TUPP reklam drivs av tanken på att ett hållbart företagande gynnar alla parter på längre sikt. Därför tar vi ett samhällsansvar både lokalt och globalt. Lokalt stöttar vi som småföretagare i Umeå bland annat utgivningen av gatutidningen Vasaplan, som säljs av och till förmån för stadens hemlösa. Globalt bryr vi oss om hur de anställda har det i de fabriker som tillverkar våra varor.

I år har vi också skänkt mössor till alla hemlösa som säljer gatutidningen Faktum. Vi stödjer också ungdomarna i Björklöven och Umeå FC.

Våra gamla datorer doneras via ett återvinningsföretag till exempelvis skolor och därmed minskar vi vår miljöpåverkan samtidigt som datorerna kommer till nytta för andra.Liksom många företag i branschen äger vi inte fabrikerna som gör varorna. Därför är det viktigt att vi tar ansvar för att de anställda i fabrikerna arbetar för en rimlig lön och i en jämställd och säker miljö. Det hoppas vi att du också tycker är viktigt!

Vi är anslutna till Fair Wear Foundation, en ideell organisation som arbetar för goda arbetsvillkor i hela leverantörskedjan. Via vår anslutning har vi undertecknat - Code of Conduct – som innefattar några skriftliga hållpunkter som gör ”goda affärer” goda just för att vi kan försäkra dig att de produkter vi säljer är tillverkade med hänsyn till de mänskliga rättigheterna.

Vårt positiva inflytande över arbetsmiljön i fabrikerna har blivit möjlig tack vare dig som väljer att köpa produkter som har tillverkats under rättvisa förhållanden.

Europeisk produktion
Vi på TUPP reklam jobbar mycket med att hitta leverantörer i Europa. En stor del av våra produkter tillverkas i länder som Tyskland, Italien, Holland och Polen. En växande del av vårt sortiment tillverkas också i Sverige.


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.