Vanliga frågor


Leveranser

Vilken leveranstid är det på produkterna?
- Leveranstiden är olika beroende på vilka produkter det handlar om. I regel är handlar det om mellan 2 - 4 veckor.

Hjälp, jag har glömt beställa, och behöver ha produkterna snabbt, kan ni hjälpa till?
- Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa till vid akutordrar. Det beror också på vilka produkter det handlar om. Skicka en förfrågan så återkommer vi.

Hur levererar ni varorna?
- De flesta produkter levereras direkt ifrån grossisten. De vanligaste transportföretagen i Sverige används, såsom DHL, Schenker, PostNord, TNT och UPS. Paket levereras alltid till gatuadresser, har ni boxadress kom ihåg att ange en gatuadress till oss för leveransen. Vid trasiga paket etc. reklameras detta direkt till chauffören på åkeriet.

Original

För att få bästa tryck, vilket original behöver ni få från oss?
- En vektoriserad eps-fil är drömformatet. Vektoriserad betyder att bilden/texten är uppbyggd i kurvor istället för i punkter som vanliga jpg och gif-filer är. En vektoriserad bild kan ändas till vilken storlek som helst utan att skärpan försvinner.

Vi hjälper er alltid att göra ordning ert tryck till våra produkter.

Vi har ingen logotyp, utan vill bara ha mitt företagsnamn satt i lämplig text. Vad kostar detta?
- Gäller det enkla arbeten så ingår detta i priset när ni beställer varor hos oss.

Hur ser en speciell PMS-färg ut?
- Titta gärna på denna PMS-guide. Tänk dock på att alla skärmar visar färgerna på sitt lilla egna sätt.

Försäljning

Vi behöver ett större antal än det som finns i prislistan, går det?
- Självklart! Begär gärna en offert vid större antal, fler tryckfärger osv.

Jag är en privatperson, kan jag beställa ifrån Er?
- Vi säljer främst till företag, föreningar och organisationer. Men skicka en förfrågan till oss, vi nekar ingen så länge det rör sig om seriösa beställningar. Vi har tyvärr under senare tid fått många oseriösa beställningar ifrån privatpersoner, så därför är vi väldigt försiktiga.

Om TUPP reklam AB

Hur länge har företaget funnits?
- Företaget TUPP reklam grundades hösten 2002. 2013 omvandlades TUPP reklam till ett aktiebolag ifrån att ha drivits som enskild firma. Men långt innan dess sysslade jag med reklamartiklar.

Finns F-skattsedel?
- Javisst, självklart! TUPP reklam AB är ett registrerat bolag hos Bolagsverket (f.d. PRV) och är moms- och F-skatteregistrerade hos Skatteverket.

Hur stor är momsen?
- Just nu är den 25%. På vårt godissortiment gäller livsmedelsmoms som är 12%. Priserna på hemsidan är angivna exklusive moms.

Vad tillkommer för kostnader vid beställning?
- Vi är ärliga och anger därför totalpriset. Det gör vi för att din faktura inte ska bli en överraskning. Det enda som tillkommer är frakten och momsen.


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.