Våra medlemskap – en trygghetsgaranti


Vi är medlemmar i branschorganisationen SBPR – Svensk Branschförening Profil- och Reklamartiklar. Det gör att vi håller oss uppdaterade om vilka skatteregler som gäller, hur märkningen av produkterna ska se ut samt vilka förbjudna miljöämnen vi ska undvika. Vi ser därmed vårt medlemskap i SBPR som en trygghetsgaranti för dig som kund eftersom du inte kan köpa en profilprodukt genom oss som inte får användas enligt lag. Alla våra produkter är godkända och har de märkningar och de certifikat som krävs. Genom att erbjuda kvalitetsprodukter hjälper vi till att stärka ditt varumärke och ge dina kunder och anställda ett mervärde.

För att du som kund ska känna dig extra trygg har vi en ärlig prissättning på våra produkter. Vi är tydliga med vad produkterna kostar samt hur stor del som är frakt. Vi ser även till att leverera produkterna i tid.

TUPP reklam har tilldelats högsta kreditvärdighet hos både Soliditet och UC flera år i rad. Det gör att du som kund kan känna dig helt trygg att handla hos.

TUPP reklam är medlem i branschorganisationerna SBPR (Svensk Branschförening Profil- och Reklamartiklar), PSI (Promotional Product Service Institute), SAPP (Swedish Association of Promotional Products), SafeTrade, Sveriges Marknadsförbund, Marknadsföreningen i Stockholm samt i Företagarna. TUPP reklam är också associerad medlem av Svensk Kollektivtrafik samt är invald som medlem i Sponsrings & Eventföreningen. Det gör att vår kunskap om branschen är färsk och uppdaterad.

EU-certifiering
Vi på TUPP reklam tycker att det är viktigt att de produkter vi säljer och levererar är EU-certifierade. En EU-certifiering innebär att produkterna ska leva upp till EU:s direktiv om säkerhet och miljö. Hos oss hittar du inga produkter som inte har gällande certifieringar.

hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.