Silikonarmbandens historia

Häng din reklam runt handleden!
Den perfekta gåvan är snygg, praktisk och användbar. Ett gummiarmband med snygg infälld/ ingjuten text eller färgglatt tryck är både uppskattat och häftigt. Se bara på de stora kampanjerna för välgörande ändamål där armbanden är den självklara mittpunkten.

Gummiarmband, kampanjarmband eller den rätta benämningen som är silikonarmband har verkligen blivit en fluga runt om i världen. Nu har dom kommit till Sverige, snart har varje tonåring ett eller flera gummiarmband runt handleden.

Det hela startade när cyklisten Lance Armstrong startade en insamling till förmån för cancerforskning. Idén var att försäljningen av gummiarmband (silikonarmband) med texten "LIVESTRONG" skulle generera pengar till cancerforskning. Resten är historia.

Som lite kuriosa kan vi berätta att Lance Armstrong tillfrisknade från sin cancer och vann sin sjunde Tour de France tidigare i år.

Vi på TUPP reklam hänger med i svängarna, allt fler produkter tas fram baserade på silikonarmbanden. Vi ska naturligtvis ha de senaste produkterna i sortimentet, samtidigt som det inte får göras något avkall på kvalitén. Vi säljer endast äkta silikonarmband!hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.