Våra ekologiska nyckelringar

Här hinner du information och bilder om hur tillverkligen av våra svenska ekologiska nyckelringar går till. Du hittar också information om garanti m.m.


1. Gammalt metallskrot mals till pulver som sedan pressas samman igen till en ny kapsylöppnare eller kundvagnspollett i Huskvarna.

2. Metallpulvret fylls i en form för att sedan pressas samman.

3. Logotypen görs samtidigt och är ett med produkten.

4. Efter pressningen, som görs kallt, är den ömtålig som en Alvedon, den går att bryta i bitar.

5. För att smälta ihop till ett metallstycke så värms den till 1120 grader i en bandugn.

6. En härdprocess står på tur, som gör produkterna stenhårda - helt outslitliga!

7. Avslutningsvis en polering för att bli len och mjuk att ha i fickan.

Garanti
Livstids garanti på alla produkter. Garantin omfattar fabrikations fel som gör att produkten inte kan användas som avsett på grund av att den gått sönder. Likaså omfattar garantin att logotypen inte försvinner.

Garantin gäller inte för handhavande fel som påverkar att ytan på produkten förändras. Alla produkter är tillverkade i härdat stål - extremt slitstarkt. Stål, som är ett naturmaterial, ska inte förvaras ihop med vatten. Detta är det enda som du behöver tänka på för att din ekologiska nyckelring ska bli en följeslagare genom livet.


Du hittar sortimentet på följande länk.


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.