EcoAllene™EcoAllene™ – ett återvunnet alternativ till vanlig plast.

Vi är stolta över att kunna presentera pennor gjorda i EcoAllene™. EcoAllene™ är ett mijövänligt material tillverkat av återvunna Tetra Pak®-kartonger. Detta material med sina flera lager av olika beståndsdelar har tidigare varit svårt att återvinna fullständigt, men med EcoAllene™ är nu problemet löst.

Med en avancerad teknisk process extraheras cellulosan (kartongen) från de malda förpackningarna. Cellulosan kan sedan återvinnas till nytt papper. Resten, en blandning av polyetylen och en mindre mängd aluminium, formas till pellets och blir råmaterialet till EcoAllene™-produkter, till exempel våra pennor.

EcoAllene™ består främst av polyetylenplast och en mindre mängd aluminium. Det är dessa rester av aluminium som ger EcoAllene™ sitt unika utseende. Ett utmärkt val för det miljömedvetna företaget!


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.