Gelébläck - oerhört sköna pennor!

Många företag börjar efterfråga pennor med gelébläck, och jag förstår dom! Gelébläckpennor ger en helt annan skrivkomfort.
Vi erbjuder ett antal olika pennor med gelébläck, men en penna som är oerhört prisvärd är Comfort Gel, pennan ger direkt associationer till betydligt dyrare kontorspennor. Du kan få Comfort Gel med både blått eller svart gelébläck.

Mer information om Comfort Gel

Pennan Cyber Gel är också en mycket prisvärd och populär gelpenna med ny och fräsch design. Denna penna får du med blått gelébläck.

Mer information om Cyber Gel

Två pennor utöver det vanliga! Passa på att beställ och fyll på förrådet!

Snart är det jul också, tiden går väldigt fort! Passa på att beställ julgåvorna redan idag! Har Ni funderat på julkort också? Mitt heta tips för i år är att trycka Er julhälsning på en isskrapa eller en diskduk, jag kan garantera att Ert julkort kommer märkas!

Under vecka 45 och 46 har vi tre specielarbjudanden, alla levereras innan jul i presentförpackning. Ljusfatet med 3 snygga stearinljus på fat, Julstjärnan med 7 ljus och "God Jul-setet". Ladda hem en gemensam PDF-fil på dessa tre här

Ha en fortsatt trevlig vecka!
Hälsar David, david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.