Sponsring

Profilprodukter och reklamartiklar används i stor utsträckning där företag sponsrar olika evenemang och event. Därför är det kanske rätt naturligt att vi på TUPP reklam väldigt ofta får olika förfrågningar om sponsring, vilket är väldigt roligt.

För oss handlar en sponsring om ett samarbete och inte bara att skänka olika produkter. Vi väljer noga bland de olika förfrågningarna vi får och helst ser vi att sponsringen ska ske i kanaler som är mätbara.

Eftersom vi jobbar nästan uteslutande via Internet får sponsringsförfrågningar där vi kan erbjudas länkar och omnämnanden på Internet prioritet.

När du söker sponsring ifrån oss är det viktigt att du så noga som möjligt beskriver arrangemanget, gärna med länkar till hemsidor eller annat där evenemanget presenteras.
Tidsperiod?
Målgrupp?
Syfte?
Geografi?
Vad vill du ha sponsring med?
Hur kommer vi att synas i samband med sponsringen?

Ansökningar om sponsring skickas med fördel via e-post till David Eriksson, david@tuppreklam.se
Observera att du bör vara ute minst tre månader innan ditt evenemang.


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.