Tygkassar exponeras nu bättre än någonsin!

Välj att trycka din företagslogotyp på tygkassar som du skänker eller säljer till dina kunder. Resultatet blir vandrande reklampelare som syns överallt på stadens gator, i lång tid framöver. Men vad är det som gjort tygkassar så populärt just nu? Och hur kan du dra nytta av det? Det ska vi gå igenom nu!
Tygkassar har varit populära som reklamprodukter så länge de funnits. Men på senare tid har populariteten skjutit rejält i höjden, tack vare hjälp från rättsligt håll. 1 juni 2017 började en ny EU-lag att gälla. Den går ut på att butiker som ger bort eller säljer plastkassar ska informera om hur kassarna påverkar miljön samt inspirera till att använda färre kassar. Målet är att användandet per person ska gå från det nuvarande 200 kassar per person och år, till 40 kassar år 2025.

Redan innan denna lag försökte människor självmant minska användandet av plastkassar och många köpte istället tygkassar. De är tåliga, funktionella och går dessutom att återanvända ett oändligt antal gånger. Bra för miljön, plånboken och förvaringen. Nu är de stora affärskedjorna med på resan och försöka inspirera till användande av mer hållbara alternativ än plastkassar. Är du snabb på denna boll kan det bli just dina tygkassar som får agera ersättare!

Tre sätt att nå ut med dina tygkassar:
1. Skänk i samband med köp
Om du säljer varor kan du dela ut tygkassar i samband med att kunden handlar. Till exempel under en kampanjperiod eller om man köper för över ett visst belopp.

2. Gör en goodiebag
Sätt ihop goodiebags av tygkassar som du fyller med andra reklamprodukter (säg till oss om du vill ha hjälp med vad du ska välja). Detta är en perfekt present på event eller att bara ge till en kund efter avslutat jobb! Mycket uppskattat oavsett bransch. Passa på att lägg ner lite rabattkoder också så kan du få en snabb affär tillbaka.

3. Sälj!
Ja, man kan faktiskt sälja tygkassar även om de har en logga på sig. Se till att den är tilltalande och välj en riktig kvalitetskasse. Vi kan ge tips och råd om du är osäker. Antingen kan du lägga på lite extra pengar när du säljer kassarna, eller bara gå jämnt upp. Du får ha i åtanke att detta är en investering i den reklam som kassarna kommer att ge när de sprids över landet.

När du nu har den grundläggande informationen om tygkassar med tryck är det värt att börja fundera över modell och material. Vad tror du att kunderna kommer att vilja använda kassen till? Är det gymkläder, matvaror eller något helt annat som ska förflyttas? Det finns många olika storlekar och modeller att välja mellan och även många olika typer av material. Alltifrån non-woven till bambu och slitstark bomull.

Med över 15 år branschen står vi självklart till tjänst om du behöver hjälp med att välja! Vi ser till att du får hem de tygkassar som passar din verksamhet bäst. Snart kommer du inte att kunna gå till affären på hörnet utan att se någon lasta ner varor i just din kasse. Det är en grymt häftig känsla!


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.