Vattenflaskor med tryck: de 5 populäraste modellerna

Visste du att vi behöver dricka mellan en och fyra liter vatten per dygn? Beroende på värme och aktivitet förstås. Hur som helst gör detta vattenflaskor med tryck till älskade reklamprodukter. Men det finns många olika modeller att välja mellan! Se våra populäraste modeller här och bestäm vad som passar ditt företag bäst.1. Vanlig plastflaska
Bland vattenflaskor med tryck är denna en klassiker, och det är den av flera anledningar. De kan även kallas sportflaskor och är i huvudsak praktiska flaskor i rejäl plast med ett smidigt smidigt munstycke så att du snabbt kan ta en klunk vatten. Är absolut vanligast att använda i samband med träning. Även bland klassiska vattenflaskor med tryck finns många olika varianter. Kika in på produktsidan så kommer du se ett helt gäng du aldrig sett förr!

2. Med fruktkolv
Idag är det populärt med mineralvatten som sötats med frukter – och ofta även tillsatt socker. Dessa drycker är inte bra för vare sig miljön eller hälsan i längden. Och där är vattenflaskor med fruktkolv ett väldigt bra alternativ! Man fyller ett rör med gurka, hallon, citron, lime eller vad man nu vil ha som smaksättare. Röret sitter i mitten på flaskan och ger god smak åt vattnet. Bland vattenflaskor med tryck är detta en riktigt älskad och lyxig variant!

3. Med kylstav
Vattenflaskor med kylstav är perfekta för varma dagar då man ska vara ute länge, men ändå vill ha tillgång till kallt, gott vatten. Själva staven lägger du i frysen och tar fram när flaskan ska användas. Staven sticker ner mitt i vattnet och fortsätter hålla vattnet kallt länge. Det är oftast ljummet vatten som gör att människor väljer att köpa fabriksproducerat flaskvatten istället för att använda den medhavda vattenflaskan. Om dina vattenflaskor med tryck är försedda med kylstav bidrar du alltså till en bättre miljö. Vi har trots allt fantastiskt vatten i kranen i Sverige!

4. Av aluminium
Väljer du aluminium när du ska beställa vattenflaskor med tryck vet du att du får en hållbar produkt, med härligt metallskimmer som snabbt blir en favorit hos mottagaren. Den håller kylan väl och tål en hel del smällar.

5. Shaker
Att det råder en hälsoboom i Sverige har nog ingen missat. Folk går på gym, har PT:s och använder mängder av tillskott. En shaker är ett smart alternativ till vanliga vattenflaskor med tryck. I denna kan dina kunder blanda sina proteindrycker eller dietmilkshakes och samtidigt visa upp ditt varumärke för alla som står runtomkring!

Så, människor älskar alltså att ha vattenflaskor med tryck, i alla möjliga modeller. Men hjälper det verkligen ditt varumärke? Svaret är ja, eftersom vattenflaskan bärs runt bland många olika miljöer. I ett gym är färgerna oftast dova och mycket går i svart, silver och grått. En färgglad eller annorlunda sportflaska sticker alltså ut rejält och drar till sig blicken. Det är också en produkt som håller länge och därför är den en god investering.

Vattenflaskor med tryck är populära presenter till personal, kunder och vid event. Vill du ha fler tips på hur kan du kan distribuera vattenflaskor med tryck? Hör av dig till oss! Vi har över 15 år i branschen och är vana att jobba med företag i alla storlekar.

hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.