Julklappar

Hittills ser leveransläget inför julen väldigt bra ut... Alla som hittills beställt julklappar kommer få leverans i god tid innan julen!
Har Du inte beställt? Produkter utan tryck kan vi normalt leverera på några dagar. Önskar Du tryck? Hör av dig till oss så ska vi göra det bästa vi kan för att hjälpa till!

En nyhet som inte finns i webbkatalogen än är "Tidlös Framtidskalender". Januari - December, alla dagar är med, men veckodagarna är inte angivna, så därför kan du använda kalendern år efter år. Ett väldigt effektivt sätt att hålla koll på bröllopsdagar, svärmors födelsedag och annat viktigt! Kalendern kan nog avstyra ett och annat gräl. Den är i A5-format och varje månad har förutom goda skrivutrymmen även ett par illustrerade bilder och några kloka ord.

Den tidlösa framtidskalendern kan Ni beställa ifrån 10 st och till det kanonbra priset på 29 kronor blir den Er. Endast bokmoms & frakt tillkommer.

Om vi inte hörs innan så får jag passa på att önska Er alla en riktigt God Jul!

Bästa hälsningar, David, david@tuppreklam.se

ps. Här hemma är det fullt hus, kattpojken Nisse och kattjejen Molly har flyttat in! ds.


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.