Julmust med tryck – reklam som smakar gott!

Reklam är ett ord som klingar negativt hos många. Man tänker på irriterande radiojinglar, störande reklamfilmer på TV och pop up-rutor på internet. Men tänk om din reklam kan få folk att le stort och sucka förnöjt? Om du köper in julmust med tryck är det precis vad som kommer att hända. Läs vidare så ska du få våra bästa tips för hur du kan använda äkta svensk julmust för att öka försäljningen.

När folk tänker på reklamprodukter ligger pennor och block nära till hands. Men mycket har hänt inom profil- och reklamprodukter de senaste 20 åren. Idag finns det många roliga prylar att välja mellan! En otroligt populär produkt hos oss under vintermånaderna är julmust med tryck. Musten är producerad i Sverige enligt originalreceptet sedan år 1912. Den har streckkod och pant precis som en vanlig julmust. Dessutom är den tillverkad av återvunnen PET!

Eftersom etiketten trycks med utfallande fyrfärgstryck har du stor frihet i designen! Självklart ska din logga vara med, men du får plats med så mycket mer. En julhälsning? Ett julerbjudande? Länk till en kampanjsajt? Eftersom detta är ett ovanligt sätt att kommunicera med potentiella kunder kommer det att sticka ut och skapa reaktioner. Men är du ändå osäker på hur du ska distribuera din coola julmust med tryck? Då kommer våra bästa tips här:

1. Fyll jobbkylen
Rensa ur alla gamla matlådor med möglig chili con carne och fyll istället kylskåpet på jobbet med julmust! Dels ger det medarbetarna en härlig lyx på lunchen, dels arbetar du in varumärket hos dem och besökare på ett positivt sätt. Och skulle de ta en bild på sin lunch och lägga upp i sociala medier kommer din logga segla in där på ett snyggt vis, genom en tjusig flaska julmust med tryck.

2. Dela ut på stan
Stressade morgonpendlare som halkat runt i snöslasket är inte alltid på sitt bästa humör, men det kan du lätt se till att ändra! När de får en julmust med tryck i handen byts den sura minen till ett leende. Och du får massa människor som går runt med din logotyp med sig hela dagen.

3. Skicka till leverantörer/samarbetspartners
Om du vill sticka ut bland alla korgar med julgodis kan du alltid skicka en korg full av julmust med tryck!

4. Ställ upp på julbordet
Självklart kommer många anställda ta bilder av julbordet och lägga upp i sina sociala medier. Och om det då står uppställt ett gäng julmust med tryck där din logga syns får du gratis spridning av ditt varumärke.

5. Ge till besökare
Oavsett om det är vaktmästaren som bytt en lampa eller en potentiell kund som precis varit på möte – sätt en julmust med tryck i handen på dem när de går!

Ska du på en mässa eller ett event under hösten eller vintern är det självklart också en bra plattform för att dela ut julmust med tryck.

Hoppas att du insett vilken potential det finns i julmust som reklamprodukt! Har du några frågor eller vill lägga en beställning är det bara att du hör av dig till oss på TUPP reklam. Vi har över 15 år i branschen och är vana att jobba med företag i alla storlekar.


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.