Reklamparaplyer: låt det regna pengar över ditt företag!

Visste du att det i snitt regnar 150-250 dagar i Sverige per år? Tänk om du kunde vända detta regn till ett pengaregn för ditt företag. Med reklamparaplyer får du vandrande reklampelare över hela staden så fort vädergudarna är på dåligt humör. Men är det inte väldigt dyrt med reklamparaplyer? Är det verkligen en lönsam affär? Det reder vi ut nu!Vilka två saker behöver man göra för att få sin logotyp att synas över en hel stad på samma gång? 1: köpa reklamparaplyer, 2: döda en spindel. Skämt åsido, i Sverige behöver man aldrig vänta speciellt länge på att regnet ska komma. Det är en given faktor, frågan är hur man bäst slår mynt av dåligt väder.

Trots att reklamparaplyer är en investering som betalar av sig väldigt bra i form av exponering, tvekar många inför köpet. Att trycka upp extra reklampennor är så mycket enklare och billigare. Dock är det ju just därför du bör välja paraplyer: det är inte många som gör det. Du kommer att sticka ut. Och det faktum att paraplyerna vandrar runt i Sverige gör dem till fantastiska reklampelare.

Om du väljer att köpa reklamparaplyer av god kvalitet kommer dessa att få hänga med länge. Det är vanligt att man har ett antal paraplyer hemma, några trasiga och några hela. Se till att paraplyet med din logotyp på är det man alltid väljer i första hand, det som håller mot väder och vind. Favoriten.

Det är kanske inte så vanligt att kunder kan tänka sig att betala för en reklamprodukt, men där är reklamparaplyer ett undantag. Ett paraply av fin kvalitet, med rejält handtag och din logga på kan du faktiskt sälja om du vill. Väljer du istället att ge bort det framstår du som oerhört generös och varje gång paraplyet används kommer man att tänka på ditt företag med värme.

Reklamparaplyer är alltså en bra investering, men har alla verkligen råd? Släpp alla dina föreställningar om att reklamparaplyer är så dyrt att du behöver lägga ner marknadsavdelningen för att ha råd med dem. Även enmansföretag har råd att få sitt eget tryck på våra paraplyer! Med priser från 42 kr styck och kvantiteter från 50 stycken kan alla företag våga prova.

Det är lätt att distribuera reklamparaplyer. Du kan dela ut dem till kunder eller gäster som besöker ditt företag. Ska du på en mässa eller ett event – ta med ett gäng paraplyer! Risken (eller chansen) finns ju att det blir regn, då står du där som räddaren i nöden. Ska du ha ett stort event utomhus kan det vara smart att även köpa in regnponchos med tryck, ifall paraplyerna skulle ta slut.

På TUPP reklam har vi stor erfarenhet av att trycka upp reklamparaplyer åt både små och stora företag. Vi har en rejäl bredd färger och modeller. Oavsett om du vill ha cityparaplyer, golfparaplyer, stormparaplyer eller miniparaplyer kan vi hjälpa dig. Hör av dig så kan vi ge dig råd om vad som skulle passa dig bäst!


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.