Reklamgodis med eget tryck – en god idé!

Reklamgodis är det smarrigaste sättet att sprida ditt budskap. Få choklad, tablettaskar, godistuber, karameller, klubbor och mycket mer med ditt eget tryck på, till en prislapp som passar dig. Vi har provat oss igenom mycket godis och bara valt ut de allra godaste sorterna av den högsta kvaliteten. Men funkar verkligen reklamgodis? Och varför i så fall? Det ska vi reda ut!
Idag betalar folk för att slippa reklam, man spolar förbi reklamfilmerna på TV och man laddar ner annonsblockerare till webbläsaren. Man är helt enkelt trött på att få högljudda budskap kastade mot sig överallt. Här märks verkligen styrkan hos profilprodukter, som till exempel reklamgodis. I tider då människor allt mer vänder sig bort från traditionell annonsering håller profilprodukter fortfarande sin ställning. Det är snäll reklam som skänker kunden glädje och betraktas därför mer som en gåva än som reklam. Vad blir man gladast av, en godisbit eller en reklamjingel? Den frågan är lätt att svara på.

Men reklamgodis är inte bara ett sätt att glädja sina kunder, det är även en fantastisk varumärkesbyggare. Visste du att lukt och smak hjälper oss att minnas? Därför är reklamgodis det perfekta sättet att sprida ditt företags budskap samt att få det att stanna kvar i kundens medvetande länge.

Ett visitkort kan lätt tappas bort, men tablettasken med ditt företags logotyp på sparas tills den sista karamellen är uppäten. Varje gång den plockas upp ur fickan påminns man om ditt företag. Går man runt på en mässa med fickan full av karamellerna med ditt tryck på är det troligtvis din logga man minns bäst vid dagens slut. När man vecklar upp folien kring en chokladbit och drar in doften som påminner om barndomens lördagsgodis, då skapas ett positivt minne där din logga finns med. Reklamgodis är helt enkelt svårslaget som varumärkesbyggare och det är också därför det är en riktig storsäljare hos oss. Under alla våra år har produkter ökat och minskat i popularitet, men en sak som alltid hållit sig i toppen är reklamgodis.

Mycket har hänt inom reklamgodis sedan 80-talets torra och smaklösa kolor med enfärgstryck på pappret. Nu finns ett enormt utbud av gott kvalitetsgodis, med många olika variationer på tryckytor och möjlighet att trycka fantastiskt snygga logotyper i flerfärg. Hos oss kan du hitta alltifrån lyxiga adventskalendrar med choklad från Lindt till smarta förpackningar med druvsocker. De flesta produkter går också att få sockerfria! Det finns helt enkelt någonting för alla smaker och tillfällen.

Precis som med alla andra ätbara ting finns det regler kring reklamgodis. I vårt godis finns endast godkända livsmedelsingredienser, så att du kan känna dig trygg med det godis du delar ut.

Är du osäker på vilket reklamgodis som passar ditt företag eller event bäst? Fråga oss om tips! TUPP reklam har 15 år i branschen och vi har jobbat med de flesta typer av event och branscher. Skicka oss ett mejl så hjälper vi dig!


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.