Handdukar med tryck: ett lyxigt sätt att nå ut

Att köpa in handdukar med tryck är en förvånansvärt prisvärd lyx som hjälper varumärket till nästa nivå. Men hur ska man hitta rätt i djungeln av olika handdukar? Vad passar till vem? Ska jag välja tryck eller brodyr? Borde jag välja öglefrotté eller microfiber? Det ska vi ta reda på nu!
Om du går i tankar på att köpa in handdukar med tryck vill vi först och främst gratulera dig. Du tänker helt rätt! Men se till att du vet vad du köper. Beställ kvalitet till rätt pris från en svensk leverantör, så att du kan vara säker på att ditt varumärke representeras på bästa sätt. Handdukar med tryck som tappar färg eller går sönder efter en tvätt gör ingenting bra för ditt företag.

I övrigt finns det en del andra frågor att fundera över innan man beställer. Här besvarar vi de vanligaste!

1. Vilken handduksmodell passar mitt företag?
Det första du bör fundera över är i vilket sammanhang du tror att dina kunder behöver en handduk. Har du en kundkrets som gillar att fixa mycket hemma kan dina handdukar bidra till deras inredning. Till exempel genom ett lyxigt frottéset eller en liten handduk i mjuk ribbfrotté. Vet du med dig att din kundkrets reser mycket är det istället bättre att satsa på smidiga, resevänliga handdukar med tryck. Ett stort badlakan, gärna i lättviktig microfiber, är alltid en uppskattad gåva. Det finns en annan stor bonus med handdukar som får följa med på semesterresan och det är att folk ofta fotograferar och lägger upp bilderna i sociala medier. Plötsligt får ditt varumärke spridning på ett bra sätt utanför dina egna kanaler. Allt för att du valde handdukar med tryck!

2. Vilket material ska jag välja?
Microfiber är ett material som passar perfekt för utlandsresor. Trots att det är tunt har det hög absorptionsförmåga. Det är 10 gånger tunnare än siden (!) och upp till 30 gånger finare än bomull. Trots detta är det prisvärt och skapar en snygg slutprodukt. Frotté lämpar sig dock bättre för handdukar som ska användas i hemmet. Öglefrotté ger en tät, mjuk och lyxig känsla. Handdukar med tryck kan fås i många fler material, kika på vår produktsida för mer inspiration.

3. Ska man välja tryck eller brodyr?
Det beror på typ av handduk samt vad du själv vill få ut. Väljer du handdukar med tryck kan du oftast få en större exponeringsyta. Våra microfiberhanddukar kan till exempel tryckas ända ut i kanterna, på båda sidor av handduken. Foton, flaggor, slogans – tänk fritt. Brodyr passar bra på mindre handdukar av frotté, då sticker brodyren ut och framhäver varumärket på ett stilrent sätt.

4. Hur dyrt är det?
Det är billigare än du tror. De flesta av våra kunder blir glatt överraskad när de ser att handdukar med tryck och med plasthake för hängning på golfbagen, inte behöver kosta mer är runt 60 kronor styck. Letar man istället efter microfiber kan man få handdukar med tryck från 37 kronor styck! Det är alltså inte alls några stora pengar det handlar om. Och i gengäld får du ett parti uppskattade, efterfrågade reklamartiklar. Du kan tävla ut dem, skänka bort till kunder eller till och med sälja dem.

Känner du dig redo att beställa handdukar med tryck nu? Oavsett om svaret är ja eller nej kan vi på TUPP reklam hjälpa dig vidare. Våra 15 år i branschen gör att vi lätt kan förklara det som känns krångligt, så att du känner dig trygg med din beställning. Det finns inga dumma frågor.


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.