8 udda reklamprylar din chef borde ge dig!

Reklampennor, muggar och musmattor i all ära, men det finns faktiskt vissa saker man hellre vill ha från sin arbetsgivare. Här är vår lista med de 8 mest udda och härliga reklamprylarna som chefen borde beställa åt dig och dina kollegor! Det bästa är att det går på marknadsföringsbudgeten, då alla prylar kan fås försedda med företagets logotyp.

1. Julmust
Ska man ha någon som helst ork att jobba fram till julledigheten är julmust ett måste. Det finns forskning (eller ja, vilda spekulationer från julmustfantaster) som visar att man behöver samma antal glas julmust som dagens datum. Framåt Lucia bör man alltså hiva i sig 13 glas god, söt must och när det är dagen före dopparedagen har man knappt tid att shoppa för allt julmustnjutande. Runt påsk brukar orken tryta igen och då är det dags för ny påfyllning för att orka till semesterledigheten!

2. Lyckokakor
Föreställ dig att du har en riktigt dålig dag. Det regnar, du spiller kaffe på din vita tröja, datorn kraschar och du slår konstant lilltån i olika hörn och möbler. Du behöver helt klart lite uppmuntran! Och vad funkar då bättre än att få ett positivt budskap från en kaka? Skrattyoga, släng dig i väggen. Lyckokakor är allt som behövs.

3. Fotbollsspel (foosball)
Att på fikarasten gå iväg och bläddra i någon gammal morgontidning gör bara att man blir ännu sömnigare. Ett högintensivt parti foosball med kollegorna får dock igång pulsen rejält! Det är alltså en klok investering som kommer öka energin och glädjenivån. (Utom för förloraren.)

4. Chokladkalender från Lindt
Det spelar egentligen ingen roll om det är jul eller ej, man behöver alltid en god chokladbit till frukost.

5. Kondomer i ask med minttablett
Okej, alla företagslogotyper passar INTE att tryckas på kondomer. En del skulle faktiskt bli direkt olämpliga. Men det vore väl ändå skönt att slippa stå och skämmas i kassakön, med massa konstiga frukter man lagt på bandet enbart för att kunna dölja kondompaketet man vill köpa? Att bara kunna slänga ner detta lilla dejtpaket i väskan på fredagseftermiddagen och ge sig ut skulle spara så väl tid som pinsamhetskänslor.

6. Jordgubbsskivare
När man har semester är det helt orimligt att man ska orka skiva jordgubbar. Det är precis den typen av hårt slit man har ledig från! Denna lilla manick bör delas ut till varenda anställd inför sommaren.

7. Drinkpinnar
Om chefen vill att jobbet ska vara i dina tankar även under din ledighet kan detta vara en bra present! Tas gärna emot ihop med ett presentkort på Systembolaget.

8. Öronproppar
Så att man kan komma utsövd till jobbet! Det ligger verkligen i chefens intresse. Eventuellt att man glömmer ta ut dem och ”missar” lite tjat från chefen… Men det skulle du ju aldrig göra. Nä. Nix. Aldrig.


Skicka länken till din chef och skriv vilket nummer du önskar dig, vem vet – snart kanske du får precis det du du vill ha!


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.