Anteckningsblock med tryck: 4 populära varianter

Anteckningsblock med tryck är fortfarande en av de mest populära produkterna inom profilreklam. Utbudet är stort och det kan vara svårt att veta vad man ska välja, därför har vi satt ihop en lista med 4 varianter som uppskattas inom alla branscher!Det papperslösa samhället i all ära, men ett kontor helt utan papper och penna hade nog inte fungerat idag. Då och då har man möten och workshops som kräver fokusering, utan slösurfning och Facebook-notiser. Då är anteckningsblock med tryck en riktigt klockren produkt! Det stärker ditt varumärke samtidigt som alla deltagare får ut mesta möjliga av mötet. Här kommer några av våra mest älskade block, se vad som passar dig bäst!

1. Med mjuk pärm i konstläder
A6 Soft är ett riktigt älskat anteckningsblock med tryck. Den har pärmar i konstläder som finns i ett stort antal färger, med matchande sidmarkör och resårband. Välj en färg som matchar din logga eller en som kontrasterar! 80 vita, olinjerade sidor låter dig släppa lös kreativiteten i såväl skrivande som ritande. I kategorin anteckningsblock med tryck är denna en riktig storsäljare. Det beror dels på det praktiska formatet, dels på att den enkla designen hjälper ditt varumärke att lyftas fram.

2. Bambuomslag och matchande penna
Detta roliga anteckningsblock med tryck finns i modell small och medium. Det är en elegant produkt där din logga graveras in med lasergravyr på omslaget. Om du vill kan du även få pennan graverad! Innehåller 70 linjerade vita blad. Ett ordinärt anteckningsblock är lätt att tappa bort, men detta kommer dina anställda hålla koll på. Du får en snygg produkt som sticker ut, samtidigt som du minskar svinnet. Letar du efter ett anteckningsblock med tryck som andas lyx och kvalitet är detta ditt självklara val.

3. Av återvunnet material
En stilrent designad anteckningsbok i återvunnet material. Omslaget är i hård kartong och det hålls ihop av en resårsnodd i blått eller svart. Sidorna är 60 till antalet och vita. Vill du ha ett miljövänligt, snyggt anteckningsblock med tryck är det här ett bra alternativ.

4. Konferensblock
Anteckningsblock med tryck behöver inte ha pärmar, dessa enkla konferensblock är bra lämpade för kreativa möten eller föreläsningar. Att dela ut massa lösa pappersark på konferensen kommer bara leda till att anteckningar försvinner och blandas ihop. Om varje person får ett konferensblock kan man istället ha alla sina anteckningar på samma ställe – utan att det blir för dyrt att köpa in. Med priser från runt 6 kr styck har alla råd med snygga konferensblock. Det är ett billigt sätt att skaffa anteckningsblock med tryck som jobbar in varumärket samtidigt som det är praktiskt.

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå med hjälp av anteckningsblock med tryck? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att komma igång! TUPP reklam har över 15 år i branschen och stor erfarenhet av företag i alla branscher, från enmansföretag till stora kedjor.


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.