PROFILPRODUKTER FÖR DIN SKOLA!

Profilprodukter är inte bara till för företag längre. Allt fler skolor väljer att trycka upp prylar med sin logotyp på. Vissa vill, precis som företag, sprida sitt varumärke till så många som möjligt. Andra vill skapa en communitykänsla för elever, anställda och även föräldrar.Det finns fem viktiga kategorier av profilprodukter som varje modern skola borde köpa in.

1. Pluggprylar
Allt det som man kan behöva i skolan: kollegieblock, pennor, linjaler, sudd och kalendrar till exempel. När man studerar ska man klara sig länge på en liten inkomst och alla bidrag till det viktigaste för att klara studierna är välkomna. Med elever som din målgrupp kan du vara säker på att dina profilprodukter används, vilket betyder att ditt varumärke kommer att spridas.

2. Inredning
Att gå in på just er skola ska vara annorlunda än att gå in på någon annan skola. Genom att byta ut generiska dörrmattor till snygga mattor med er logotyp på kommer det märkas direkt när man kliver innanför dörren. Annat man kan byta ut i kök och fikarum är kaffemuggar, glas och termoskannor. Allt hjälper till att skapa er unika och trevliga atmosfär, den som bara finns på just er skola.

3. Väskor
Både elever och lärare behöver väskor. Tänk på hur många levande reklampelare ni kan få om ni delar ut väskor med er logotyp på till alla elever, år ut och år in! Man slänger ju inte sin väska bara för att man slutar på skolan, speciellt inte om man gått på en skola man är stolt över. De mest populära väskorna för skolor är gympapåsar, laptopväskor, tygkassar och ryggsäckar. Om det inte ryms i budgeten att dela ut väskorna gratis kan man sälja dem. Så länge man väljer populära modeller som alla gillar kommer de gå åt som smör i solsken!

4. Kläder
Huvtröjor och t-shirts är exempel på klädesplagg som aldrig går ur modet. Det gör att de kommer användas mycket och för lång tid framåt. Perfekt på skolmässor och till vardags!

5. Kul presenter
Tävla ut på klassfester, ge bort på skolmässor, dela ut på föräldramöten – oavsett situation är roliga profilprodukter väldigt uppskattat. Se till att ni har ett lager med kul presenter med er logotyp på! Powerbanks, USB-minnen, kortlekar, hörlurar och godis är alltid uppskattat inom målgruppen.

6. Merchandise
Många är stolta över sin skola och vill visa det. Här fungerar också profilprodukter som merchandise, produkter som du till och med kan sälja, och där loggan oftast ger profilprodukten ett starkt mervärde.
hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.