Det ska vara kul och roligt

När vi för första gången tog ett steg ut på Internet med en komplett webbkatalog med transparenta priser år 2002 lanserade vi tesen att "det ska vara kul och roligt att handla av oss".

I år, 2021, använder nästan alla våra konkurrenter exakt samma fras. Det tar vi som ett stort erkännande att vi hade rätt, dock var vi 19 år tidigare än många andra.

Vi går gärna i framkant, vi gjorde det då gällande att enkelt och tydligt presentera vårt utbud av profilprodukter prissatta med bilder och beskrivningar online, något som idag är nästan ett måste för alla.

Vi går nu också i framkant gällande transparenta upphandlingar där vi ibland driver mål i domstolarna för att få till en ärlig bransch. Vi anser att man inte kan sekretessbelägga profilprodukter. Då tappar man hela meningen med den här typen av produkter, som ju är till för att öka kännedom om företaget som trycker sin logga eller sitt budskap på produkterna. Skulle man, som vissa företag vill hävda, ha rätt att sekretessbelägga bilder och produktbeskrivningar så borde det bli ett brott mot sekretessen för de företag som sedan köper produkterna och vill dela ut dem, i och med att produkterna en gång i tiden var sekretessbelagda på leverantörens begäran.

Vi är ärliga, vi var det 2002 och vi är det idag. Vi kommer aldrig skarva på sanningen för att försköna våra produkter eller vårt sätt att arbeta. Vi tror att du som inköpare av profilprodukter och reklamprodukter uppskattar att arbeta med ett sådant företag.

Vår tes idag bygger mycket på det vi trycker på våra egna reklamprodukter. Vi älskar det vi gör - och vi gör det med kärlek.

hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.