Hjälp att vektorisera logga

Vektoriserade logotyper krävs ofta för att tryckresultatet på olika material ska bli bra. En vektoriserad logga innebär att det går att förstora och förminska loggan hur som helst utan att den tappar kvalitet eller blir pixlig.

Med tiden är risken att originalfiler försvinner och loggan kanske bara finns i ett sämre skick?

När du beställer profilprodukter och reklamartiklar hos oss hjälper vi alltid till att reparera sådana loggor, det gör vi helt utan kostnad. (minsta ordervärde 3000,00 kr)

Men vi kan också hjälpa till att skapa en vektoriserad logga utifrån skadade format, exempelvis pixliga jpg- eller gif-filer, även om ni inte beställer produkter ifrån oss.

Vi har en låg kostnad för ett sådant arbete, och loggan levereras alltid som vektoriserade eps-, ai-filer samt som en PDF-fil som gör att ni enkelt kan använda den till trycksaker eller annat material där en vektoriserad logga krävs.

För detta arbete tar vi endast 400,00 kronor i fast avgift*, ingenting annat tillkommer om ni inte informeras/tillfrågas om detta innan. Men som sagt ovan så bjuder vi på denna kostnad om ni samtidigt beställer produkter med minsta ordervärde på 3000,00 kr ifrån vårt stora sortiment.

Beställning av produkter eller enbart reparation av loggan gör du på order@tuppreklam.se. Till den adressen går det också att ställa frågor innan beställningen.* Reservation om loggan är väldigt komplicerad, vi ger dock alltid den informationen innan beställning så ni får ta ställning till eventuellt annan kostnad.
Priserna ovan är exkl moms.


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.