Profilprodukter direkt hem till dina anställda

I en tid då många arbetar hemifrån passar det utmärkt att skicka en liten gåva direkt hem till mottagaren. När personalen inte är på arbetsplatsen är det extra viktigt att skapa en "vi-känsla". Många av våra profilprodukter går utmärkt att skicka hem till dina anställda och vi hjälper självklart till med det för att det ska vara så smidigt och bekvämt för dig som möjligt.Ett litet paket med exempelvis en termos, en termosmugg och något gott till kaffet? Koppla sedan upp alla via exempelvis Zoom för att ha en digital fikastund. Självklart är både termosen och kaffemuggen märkt med företagets logga eller budskap.

Eller varför inte ett paket med hopprep, stegräknare och träningsband för att uppmuntra till fysisk aktivitet även när många sitter hemma. Företagets logga kan vi trycka på produkterna och hjälpa till att skicka hem till dina anställda. Ni kanske kan ha en tävling på distans vem som får flest steg under en vecka?

Kanske ett par fröpåsar och ett trädgårds-/planteringsset?

Möjligheterna är egentligen obegränsade och tack vare våra fördelaktiga fraktavtal kan vi se till att paketet kommer direkt hem till mottagarnas brevlådor eller till uthämtningsställe om paketet är lite större.

Välj ut vilka profilprodukter du vill ska ingå och skicka över adresslistan till oss så sköter vi resten. Du behöver inte ens se varken produkter eller paketen om du inte vill.

Kontakta oss gärna för att diskutera mer kring vilka möjligheter som finns för att se till att just dina kunder och din personal får en uppmuntran ifrån ditt företag, offert@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.