Stämplar!

Jag hoppas Ni inte missat att vi nu utökat vårt sortiment med en mängd stämplar av olika märken. Både standardstämplar och stämplar där Ni kan få Er egen text och design.
Alla stämplar är av högsta kvalité och tillverkas i Sverige.

Vårt stora sortiment av stämplar gör det möjligt för Er att hitta Er favoritstämpel, en stämpel som passar Era behov och avtryck.

Stämplarna hittar Ni här.

Nu under slutet av veckan pågår våran branschmässa, och efter det börjar nyheterna droppa in. Min förhoppning är att alla nyheter finns i webbkatalogen senast slutet på februari.

En nyhet jag redan nu kan berätta om är spagettimåttet, en pryl som är jättelätt att skicka i vanliga kuvert, och som kommer få maximal reklameffekt i köket. Nu blir det mycket lättare att dosera spagettin efter antal portioner. Mer information kommer inom kort.

Bästa hälsningar,
David Eriksson
david@tuppreklam.se
hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.