Tandborstar och många andra nyheter!

Nu börjar vårens och årets första nyheter att komma. De läggs kontinuerligt in här i webbkatalogen.

Dels läggs produkterna i respektive produktkategori, men de läggs också i kategorien ”Nyheter”, förutom pennorna som bara läggs i sina kategorier, då det handlar om en hel mängd pennmodeller.

En nyhet som är värd att nämnas extra är profiltandborsten. Nu finns det äntligen en tandborste av hög kvalité som Ni kan trycka Ert budskap på! Dessutom med magnetisk upphängning vilket är det nya hygieniska alternativet samtidigt som trycket exponeras även när man inte borstar tänderna.

Andra kul saker är alla nya nyckelringar, ficklampor, stämplar, diskduken som numer finns i flera färger, spagettimåttet som lämpar sig perfekt för brevutskick m.m.

Vill också slå ett extra slag för den tidlösa framtidskalendern, perfekt för att anteckna återkommande händelser, såsom svärmors födelsedag, bröllopsdag etc. Ett måste för den tankspridde! Härliga bilder - helt i färg

Tandborsten hittar Ni här
Stämplarna finns här
Den tidlösa framtidskalendern
Nyhetsmappen finns här

Passa på att fylla på Era förråd, snart är det vår och sommar, titta bland vårt stora sortiment kläder, finns mängder av snygga t-shirts, pikétröjor och jackor.

Ser fram emot ditt mail!
Bästa hälsningar,
David Eriksson

david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.