Vi köper med jämna mellanrum e-postadresser ifrån de stora aktörerna i Sverige. Innan ett utskick görs ”tvättas” registret dels mot vår egna ”spärrlista” men också mot de spärrlistor som de stora aktörerna har. Vi vill på intet sätt förarga någon med vår e-post.

Vår e-post innehåller fakta om vårt utbud av produkter/tjänster, nyheter och erbjudanden.

Vill Ni inte ha mer e-post från oss besök vår huvudsida, www.tuppreklam.se och avregistrera Er. Observera att Ni måste ange samma e-postadress som e-brevet är skickat till. Vi stryker Er då omgående.

Likaså kan Ni som önskar information och erbjudanden via e-post anmäla Er till vårt register.

Av respekt för prenumeranter och kunder gäller följande för hantering av prenumeranters e-postadresser och övrig information: E-postadresserna kommer under inga omständigheter säljas, hyras ut eller på andra sätt upplåtas till annan part. Utskick görs på ett sådant sätt att en e-postadress ej blir tillgänglig för andra än aktuell mottagare.


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.