Kepsar, goflartiklar, bananfodral och kortlekar...

Vi presenterar nu en helt ny kollektion kepsar. Vi har fyllt på bland golfartiklarna. Vi har också produkten som sätter stopp för mosade bananer och så lite kortspel...
När det gäller kepsar har du valt ut en helt ny kollektion som man kan både brodera och trycka logotyper på. Kepsarna presentas som vanligt en och en, så att Ni enkelt kan hitta Er favoritkeps. Sedan är det bara att skicka ett mail för att få en offert för tryck eller brodyr på kepsen.

Här finns kepsarna...

Vi har också den stora glädjen att kunna presentera produkten som en gång för alla sätter stopp för mosade bananer! Bananfodralet! Ett patenterat fodral för din banan! Du kan dessutom köpa enstaka bananfodral av oss, handlar det om en mängd skal så kan vi dessutom trycka Er logotyp eller annan text på skalet!

Bananfodralet hittar Ni här

Inför vårens ankomst har vi dessutom letat och letat efter nya golfartiklar, jag vågar nästan säga att vi har ett väldigt tillfredställande golfsortiment. Både när det gäller golfbollar, men också när det gäller golftillbehören. Passa på att beställ Era golfprodukter redan idag!

Alla golfprylar finns här

Vill också slå ett slag för våra kortlekar. Poker har slagit igenom med en sådan kraft som man aldrig kunnat förutspå. Hos oss beställer Ni Era kortlekar med Er egen baksida. Det är samma pris för "vanliga" spelkort som för pokerkort. En absolut passande present för regniga och trista dagar.

Och här hittar Ni spelkorten

Vi har också utökat vårt sortiment reklamgodis. Dels med en hel del sockerfria produkter, men också med lite annat spännande. Beställ Era påskägg hos oss!

Godis!

Ha en riktigt trevlig vecka!
Bästa hälsningar,
David Eriksson
david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.