Om TUPP reklamTUPP reklam är ett litet annorlunda företag som verkligen brinner för sin uppgift! TUPP reklam ägs och drivs av mig, David Eriksson.

- Jag har sedan väldigt länge varit oerhört intresserad av dessa produkter. Först som samlare (med en av Sveriges största privata samlingar) och sedan i olika yrkesformer och nu har jag sedan 2002 drivit TUPP reklam.

TUPP reklam bildades i Västerås 2002, och har sedan flyttat med mig till Borås, och finns numer i Umeå.

Vi har kanske ett litet annorlunda sätt att jobba, vi har inte telefonförsäljare, vi ringer inte upp och stressar fram ett köp.

Vi erbjuder Er att använda vår webbkatalog i den takt som passar Er. Men vi är aldrig lång borta, har Ni funderingar, önskemål, frågor? Sänd en e-post, och svaret kommer omgående! Fördelen med det här arbetssättet är att vi är tillgänliga dygnet runt! Det är ju på Era villkor vi jobbar, vill Ni kika på produkterna kl 5 på morgonen eller kl 22 på kvällen, välkomna! Smidigt eller hur?

Anlita en leverantör utan konstiga pristillägg och finstilt. På våra priser tillkommer endast frakt och moms.

Idag kan vi stolt säga att vi har ett av Sveriges största och bredaste utbud!
Allt på samma ställe, det är väl smart?

Skulle det vara så att Ni letar efter någon produkt som inte finns i webbkatalogen, hör av Er, för med största sannorlikhet kan vi ta fram det åt Er!

Alla TUPP reklams produkter trycks/graveras direkt hos grossisten, vilket borgar för hög kvalité och ett bättre pris! Bland annat blir leveranstiden kortare och det behövs färre transporter!

TUPP reklams produkter är också framställda hos seriösa företag som varken använder sig av barnarbete eller slavliknande arbetsförhållanden.

Tack vare dagens teknik så sätter geografin inga hinder för var våra kunder finns! Vi hjälper föreningar och företag från Karesuando till Ystad, på samma sätt som om det vore våra grannar.

Bland våra kunder finns idag stora och små företag och föreningar, bankkontor, butiker, tv-program, offentliga verksamheter m.m. Ingen beställning är vare sig för liten eller för stor för oss. Vi kan hjälpa till att ta fram allt ifrån någon ströartikel till hela profilkoncept. Vi har inga krav på våra kunder! Alla är välkomna!

Hos TUPP reklam är alla kunder oerhört betydelsefulla!

Jag hälsar Er varmt välkomna till TUPP reklam!

Bästa hälsningar,
David Eriksson
david@tuppreklam.se

TUPP reklam är medlem i branschorganisationen SAPP, SafeTrade, Sveriges Marknadsförbund, Marknadsföreningen i Stockholm samt i Företagarna. TUPP reklam är också associerad medlem i Svensk Kollektivtrafik.

TUPP reklam är även invald som medlem i Sponsrings & Eventföreningen!

Läs mer:
- 5% på allt! »
- Besök i vår chokladfabrik! »
- Etik och Code of Conduct »
- Vårt miljöarbete »

hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.