Julklappsförslag och lite mer...

Hjälp! Det är redan den 26 oktober, vi har nu officiellt mindre än 2 månader kvar till julafton. Vintern står och knackar på dörren, på vissa håll i landet har snön redan börjat komma...
På TUPP reklam är vi förberedda både för julen och för den stundande vintern!

I vår kategori Julklappsförslag 2006 samsas några av våra julklappstips. Enkelt för dig som besökare, en blandning julklappsprodukter i en och samma kategori.

Inför den stundande vintern så behövs naturligtvis en isskrapa. Vi har också förlängt vårt populära erbjudande på en svensk isskrapa i björkfanér! Så än finns det chans att beställa den till pris långt under halva normalpriset. Även våra andra isskrapor väntar på Er beställning!

Reflexer är något som också var man egentligen borde ha ett par av, vi märker redan nu hur snabbt mörket faller, och utan reflex är man nästan osynlig. En reflex är en billig livförsäkring som dessutom visar Er omtanke.

Andra saker som passar till säsongen är Lippo Läppcerat (perfekt mot nariga läppar), apelsinskalare (apelsinernas högsäsong är nära), våra handvärmare - Hot och Heart pack.

En annan av mina favoriter just nu är nyckelringen Round Key Light, som hela förra vintern hjälpte mig att hitta kontakten till motorvärmaren när jag kom hem och mörkret redan fallit. Den nyckelringen bjuder också på en stor tryckyta!

Sedan som vanligt har vi ju allt möjligt som kan behövas till kontors- och presentförrådet. Pennor av alla sorter, sportflaskor, bananfodral, USB-minnen, första-hjälpen kuddar, diskdukar, smörknivar, miniräknare, plånböcker i läder och mycket mer!

Allt till 5% rabatt!

Mitt sista tips just nu är att kika in på vår avdelning för julgodis!

Tveka inte att höra av Er vid förfrågningar eller beställningen!

Ha en fortsatt trevlig höst, och en stundande vinter!

Bästa hälsningar
David Eriksson
david@tuppreklam.se


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.