USB-minnen, en rundtur...

Vill du att ditt företag ska förknippas med produkter som inte håller måttet? Då kan du sluta att läsa här. Våra USB-minnen håller nämligen allra högsta kvalitet. I minnena sitter kretsar från tre av världens ledande tillverkare Hynix, Toshiba och Samsung. Vi jobbar enbart med USB 2.0, dvs. snabbaste möjliga överföringshastighet. Vår enkla USB-guide hjälper dig att hitta rätt i teknikdjungeln – allt du behöver göra är att ställa dig själv tre enkla frågor:
1. Hur stort minnesutrymme behövs?
De flesta minnen som säljs idag har minst 256 mb lagringsutrymme. Detta motsvarar tusentals textdokument, omkring 100 Powerpointpresentationer eller ca 50 MP3-filer (ljudfiler).

Tips: Förläng minnets och varumärkets livslängd genom att ge bort ett minne som är omkring 512 mb. Egentligen är ett mindre minne fullt tillräckligt om du vill att minnet bara ska innehålla t.ex. en presentation av ditt företag. Tänk dock på att mottagaren kan använda minnet även i andra syften – ju större minne, desto längre livslängd!

Vi lägger gärna in din företags- eller produktpresentation på minnet.

2. Vilken design tilltalar mitt företag?
Produktdesign inverkar på hur ditt varumärke uppfattas. Här kan du välja på ett flertal olika skal – allt för att ditt varumärkes budskap ska förstärkas.

3. Vilka är mottagarna av minnena?
Ovanstående fråga är, på förhand, ofta svår att besvara. Mottagarna kan t.ex. vara dina 100 bästa kunder, men deras datautrustning och deras datakunskaper kan vara båda okända och begränsade.

Tips: Gör det lätt för dig! I våra priser ingår alltid förlängningskabel, CD-skiva med extra drivrutiner och manual – något som gör att våra minnen passar alla användare.

Komplettera ditt köp av USB-minne med att köpa en så kallad hubb. Alltför ofta placeras minnet i en stationär dator som är placerad under mottagarens skrivbord. En promotionprodukt som inte syns är ingen bra promotionprodukt. Hubben placeras på mottagarens skrivbord och gör att din logotyp hela tiden är i blickfånget.


hej@tuppreklam.se

TUPP reklam AB
Törelvägen 160
906 28 Umeå

Org.nr. 556915-2001
VAT SE556915200101

Priserna på våra reklamartiklar och profilprodukter är angivna exklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för prisändringar och fel.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.